СМЕСТУВАЊЕ

Во склоп на Куманово Спа има 21 пространа и комфорна соба. Секоја од собите е опремена со ЛЦД ТВ, клима, wi-fi, телефон, тераса со одличен поглед и беспрекорна собна услуга. Хигиената во собите е според сите Ковид-19 стандарди и протоколи.