SPA ON THE ROOF

За едно поинакво лето!

Уживајте во единствениот и уникатен infinity базен, исполнет со познатата кумановска термо-минерална вода. По капењето, може да се сончате на лежалките или пак да се опуштите со сенката на палмите со чаша шампањ или вино.

SPA ON THE ROOF

За едно поинакво лето!

Уживајте во единствениот и уникатен infinity базен. По капењето, може да се сончате на лежалките или пак да се опуштите со сенката на палмите со чаша шампањ или вино.

ROOFTOP BAR

Вашата нова омилена локација!

За уживањето да биде целосно, тука е и кафе-барот со панорамски поглед, кој без ралика дали го пиете утринско кафе, вашиот омилен коктел, вино, виски или пиво, ќе биде совршено место за неповторливо и незаборавна дружба со пријателите.

ROOFTOP BAR

Вашата нова омилена локација!

За уживањето да биде целосно, тука е и кафе-барот со панорамски поглед, кој без ралика дали го пиете утринско кафе, вашиот омилен коктел, вино, виски или пиво, ќе биде совршено место за неповторлива и незаборавна дружба со пријателите.

МЕНИ

Нудиме богат избор на пици, бургери, десерти, кафе, алххолни и безалхохолни пијалоци, освежителни коктели, како и импресивна винска карта со над 50 артикли.

МЕНИ

Нудиме богат избор на пици, бургери, десерти, кафе, алкохолни и безалкохолни пијалоци, освежителни коктели, како и импресивна винска карта со над 50 артикли.

ЦЕНОВНИК

1) Од 20 до 01 часот бесплатен влез со резервација

2) Од 09 до 18.30 часот:

  • Влезница – 500 денари (1 особа)
  • ТОП пакет – 600 денари (2 особи)
  • Фамилијарен пакет – 800 денари
  • За повеќе од 7 влезници следува бесплатен консултативен бањски преглед

3) Организирани групи – цена по договор

ЦЕНОВНИК

1) Од 20 до 01 часот бесплатен влез со резервација

2) Од 09 до 18.30 часот:

  • Влезница – 500 денари (1 особа)
  • ТОП пакет – 800 денари (2 особи)
  • Фамилијарен пакет – 1.200 денари (двајца возрасни и до 4 деца)
  • Лежалка – 300 денари (по лице)

3) Организирани групи – цена по договор