Добредојдовте во Куманово Спа

Модерен мулти-функционален објект со луксузен “Spa on the Roof” кафе бар и базен со термо-минерална вода, затворена бања, ресторан, 21 соба и спа центар.

>  3км од центарот на Куманово

5км од магистралниот пат А1

>  1км од регионалниот пат Е-871

Објектот е лоциран на само 3км од центарот на Куманово, 5км од магистралниот пат А1, кој ги поврзува Србија и Грција, како и 1км од регионалниот пат Е-871, кој ја поврзува Македонија со Бугарија.

АДРЕСА

Куманово Спа
Улица 600, број 4Б, Проевце
Куманово, Република Македонија

КОНТАКТ

ЕМАИЛ: ask@kumanovospa.mk
РЕЦЕПЦИЈА: 070 37 72 72
РЕСТОРАН: 071 37 66 76
ROOFTOP BAR & SPA: 072 82 99 99