Нов, модерен и луксузен ресторан

Сместен на тивка, пространа локација и опколен со зеленило. Во ресторанот, кој има капацитет од 150 гости, се запазени сите стандарди и протоколи за заштита од Ковид-19, како и препораките за социјално дистанцирање. Огромен избор на свежа и квалитетна храна со мени кое ќе ги задоволи и најпребирливите вкусови  и специјалитети во вистинска смисла на зборот. Тука е и навремената и секогаш љубезна услуга.

КОМПЛЕТНО ГАСТРОНОМСКО УЖИВАЊЕ

Нудиме огромен избор на свежи и квалитетни јадења со пристапни цени. Дојдете и уверете се сами во нашиот квалитет. Ве очекуваме!

НАЦИОНАЛНА КУЈНА

Најдобри традиционални јадења од македонската кујна со специфични и уникатни вкусови.

МЕДИТЕРАНСКА КУЈНА

Пробајте и уживајте во автентичните јадења од најздравата кујна во светот.

НАЦИОНАЛНА КУЈНА

Најдобри традиционални јадења од македонската кујна со специфични и уникатни вкусови.

МЕДИТЕРАНСКА КУЈНА

Пробајте и уживајте во автентичните јадења од најздравата кујна во светот.

ИТАЛИЈАНСКА КУЈНА

Една од најпознатите кујни во светот, чија главна карактеристика е едноставноста и огромното внимание кое се посветува во начинот на спремање на храната.

ФРАНЦУСКА КУЈНА

Една од водечките кујни во Европа, чиишто јадења се карактеризираат со префинет вкус, употреба на голем број на зачини и секако, одличното француско вина.

ИТАЛИЈАНСКА КУЈНА

Една од најпознатите кујни во светот, чија главна карактеристика е едноставноста и огромното внимание кое се посветува во начинот на спремање на храната.

ФРАНЦУСКА КУЈНА

Една од водечките кујни во Европа, чиишто јадења се карактеризираат со префинет вкус, употреба на голем број на зачини и секако, одличното француско вина.