ТЕА ТАИРОВИЌ, 11 АВГУСТ

Датум на концерт:

August 11, 2023

Време на концерт:

9:00 pm

Локација:

Куманово Спа

Атрактивната Теа Таировиќ реши да не посети и оваа година, и повторно, да ни приреди фантастична журка и единствен настап!

КУПИ БИЛЕТ

ТИП НА БИЛЕТ БРОЈ НА БИЛЕТИ ЦЕНА НА БИЛЕТ
VIP 2 зона

билет

700,00 ден
КОЛИЧИНА Вкупно:

Локација:

  • Куманово Спа
  • Куманово

Детали за концертот:

  • August 11, 2023 9:00 pm