НАТАША БЕКВАЛАЦ, 26-ТИ МАЈ

Датум на концерт:

May 26, 2023

Време на концерт:

9:00 pm

Локација:

Куманово Спа

Купете онлајн билети во VIP 2 зона за концертот на Наташа Беквалац и уживајте во музичкиот спектакл!

Sorry, this event is expired and no longer available.
  • Куманово Спа
  • Куманово
  • 1300

Детали за концертот:

  • May 26, 2023 9:00 pm