ЖЕЉКО САМАРЏИЌ, 02 СЕПТЕМВРИ

Датум на концерт:

September 2, 2023

Време на концерт:

9:00 pm

Локација:

Куманово Спа

Жељко Самарџиќ се враќа во Куманово Спа! По одличниот и незаборавен настан лани, хитмејкерот повторно гостува во Куманово Спа.

Sorry, this event is expired and no longer available.
  • Куманово Спа
  • Куманово

Детали за концертот:

  • September 2, 2023 9:00 pm