АЦО ПЕЈОВИЌ, 07 ЈУЛИ

Датум на концерт:

July 7, 2023

Време на концерт:

9:00 pm

Локација:

Куманово Спа

Дали сте спремни за концертот на летото? Најпопуларниот балкански пејач ве кани на одлична журка на новата летна бавча во Куманово Спа. Настан кој не смеете да го пропуштите!

КУПИ БИЛЕТ

ТИП НА БИЛЕТ БРОЈ НА БИЛЕТИ ЦЕНА НА БИЛЕТ
VIP 2 зона

билет

900,00 ден
КОЛИЧИНА Вкупно:

Локација:

  • Куманово Спа
  • Куманово

Детали за концертот:

  • July 7, 2023 9:00 pm