АЦА ЛУКАС, 09 ЈУНИ

Датум на концерт:

June 9, 2023

Време на концерт:

9:00 pm

Локација:

Куманово Спа

Неповторливиот, единствениот Аца Лукас во Куманово Спа! Музичарот кој е синоним за добро расположение и позитивна енергија, со сигурност ќе ни приреди уште една ноќ за паметење!

КУПИ БИЛЕТ

ТИП НА БИЛЕТ БРОЈ НА БИЛЕТИ ЦЕНА НА БИЛЕТ
VIP 2 зона

билет

800,00 ден
КОЛИЧИНА Вкупно:

Локација:

  • Куманово Спа
  • Куманово

Детали за концертот:

  • June 9, 2023 9:00 pm