ЛЕТО НА ЅВЕЗДИ ВО КУМАНОВО СПА

09-ти Јуни

АЦА ЛУКАС

Неповторливиот, единствениот Аца Лукас во Куманово Спа! Музичарот кој е синоним за добро расположение и позитивна енергија, со сигурност ќе ни приреди уште една ноќ за паметење!

07-ми Јули

АЦО ПЕЈОВИЌ

Дали сте спремни за концертот на летото? Најпопуларниот балкански пејач ве кани на одлична журка на новата летна бавча во Куманово Спа. Настан кој не смеете да го пропуштите!

11-ти Авуст

ТЕА ТАИРОВИЌ

Атрактивната Теа Таировиќ реши да не посети и оваа година, и повторно, да ни приреди фантастична журка и единствен настап!